Şiha Efendi


Azrail Yokuş ( Berzah Alemi )









Kara Büyüler Nelerdir?

Diğer medyum çalışmaları içerisinde en kötü, en zor ve olumsuz da etki edebilecek kara büyü medyumcu olarak bizlerin de en zorlandığı alandır. Bu büyünün yapım şekli, niyeti ve kim tarafından yapıldığı önemlidir. Evelallah bu büyüyü de olumlu sonuçlandıracak vekf kabiliyetini taşımakta ve sizler için bu sorunu çözebilmekteyim.
En kötü büyü çeşidi olan kara büyü kime yapılacak ise onun tüm dengelerini bozmak amaçlı yapılır. Otonom sinir sistemi üzerine odaklı yapılan bu büyü ile kişi çözümsüz sağlık sorumları artan, sersem, ilgisiz ve intihar eğilimine kapılabilir. İhanete uğramış kişiler, düşman ilişkiler ve hasetli babında kara büyü yapılır.


Kara Büyü Nasıl Yapılır?


Bu büyüyü genelde hiç bir medyum yapmak istemez. Ama yapılacağı zamanda cinlerden destek alınarak yapılır. Cinlerin kontrolüne sunulan kara büyü etkisindeki kişiler kendi iradesini kullanamayacak bir tutukluluk sürecine girer. Kişilerin felaketine yol açılması için yaptığımız bu büyü cinlerin enerji yükü ile sağlanır. Bu büyü çok zahmetli bir işlem olum tamamen ilim gerektirir. Kutsal kitaplarda yer alan büyücülük aslen bu büyücülük ilmi olup bunun kemaline ermek kolay değildir. Bu büyü yapılacak kişi bunun farkında olmamakta ancak cinlerin enerji kontrolüne girdikten sonra bu büyünün farkına varmaktadır. Biz medyumlar birden fazla bu büyüyü yapmakta veya bu büyüden kişileri kurtarmaktayız. Bu kategoriye giren ve zararsız olan bir büyü olarak sevdiği insanın kendisine bağlanmasını sağlamak en kolay kara büyülerdendir. Kader ve duyguları ele almak amaçlı yapılan kara büyüler uygulama aşamasında da zahmetli bir süreci içerir.


Kara Büyü Nasıl Bozulur?

Yapılması aşamasında nasıl ki bizlerin desteği olmadan yapılamıyor ise kara büyüler bozulurken de bizlerin desteğine ihtiyaç duyulur. Kendi başına çözülemeyecek bir büyü olarak yapıldığı için ilim ve ehil sahibi bir hoca ve medyumdan destek alınması gerekir. Tılsımlı yazı ve çizimlerin bir arada kullanılarak bozulmaya çalışılan bu büyü için tüm kısa süreleri bilmek ve istenilen şekilde bu tılsımlara okumak gerekir. Bu tılsımlar için işinin ehli medyumlara danışmak ve istenilen uygulamaları harfiyen yapmak gerekir.
Kara büyülerin çeşitleri arasında yer alan ve bebek üzerinden yapılan voodoo büyüsü, kaşık büyüsü ve sabun büyüsü en çok bilinen ve en çok etkili olan kara büyü çeşitlerindendir. Zamanın insana neler getireceği bir ummanda tedbir almak ve ayrıca kendi çalışma sistemimiz içerisinde farklı etnik özelliklere sahip gizli kalması gereken ve paylaşılmayan nice kara büyülerden faydalanmak isteyenler benimle iletişim sağlayabilir. Şayet bir kara büyüye maruz kalmak istemeyenlerden iseniz, kara büyü yaptırmak ister ya da kara büyüye maruz kalmış iseniz bana ulaşabilirsiniz

Kara Büyünün Odak Noktası Nedir?

Zor bir büyü olan Kara büyü etkisini kişinin otonom sinir sistemi üzerinde gösterir. Beyin, beyincik ve omiriliği kapsayan bu alan irade merkezi olduğu için etki etmek çok zordur. Ancak medyum Şiha hoca uzun yıllar büyü ilmi ile uğraştığı için sinir sistemine etki edebilmektedir. Kara büyü ile kişinin bütün dengesini değiştirmektedir.

Kara Büyü Tarifi

Tarih boyunca birçok büyü çeşidi uygulanmış ve hala uygulanmaktadır. Ama bunların içinde belki de en etkilisi ve en tehlikelisi kara büyüleridir. Kara büyülerin tarihi çok eski zamanlara gitmektedir. Tarih boyunca bilinen ve en çok korkulan büyülerin başında gelmiştir. Kara büyüler, yapılan kişinin iradesini ele geçirmehasta etmeayırma ve daha birçok etkisi olan çok fazla etkili olan bir büyüdür. Her ne amaçla olursa olsun, bu büyüyü yapmak isteyen kişi kendi başına yapamaz. Kara büyüleri uygulamak için çok iyi bir bilgi ve tecrübe ile birlikte çok fazla bir manevi güce sahip olmak da gerekir. Kara büyüleri yapmak kadar bozmak da oldukça zordur. Yine büyük bir bilgi ve güce sahip olmak gerekir.
Bu büyüyü başarılı bir şekilde uygulayan ve bozabilen kişi sayısı oldukça azdır. Ve bunların başında Medyum Şiha gelmektedir. Medyum Şiha, yıllarca edindiği bilgi, birikim ve sahip olduğu güçler ile kara büyüleri uygulama ve bozma da en etkili kişidir. Kara büyüler hüddamlar tarafında yapılan büyülerdir ve bu büyüler şeytani güçlere emir verilmesi ve bu güçlerin kontrol edilmesi ile yapılan büyülerdir. Bu yüzden medyum Şiha hoca en tehlikeli kara büyülerin kendisinin elinden çıktığını belirtmektedir ve bun bağlı olarak da bu büyüleri kimsenin bozamadığını söylemektedir. Sabun büyüsü, papaz büyüsü, vodoo büyüsü adı bilinen karanlık büyülerdendir. Ancak bunların dışında kimsenin vakıf olmaya makamının yetmediği karanlık büyülere hakim olan medyum Şiha istenildiği takdirde kişilerin bu büyüler ile düşmanlarını bile öldürebileceklerini belirtmektedir.

En Tehlikeli Kara Büyüler

Medyum Şiha hoca en tehlikeli büyüler için güçlü bir zihinsel kontrol yeteneğinin olması gerektiğini belirtmektedir. Ayrıca bu büyüyü yapacak olan kişinin emri altında olan karanlık güçler ne kadar kuvvetli ise büyü de o kadar tesirlidir. Ancak büyüyü yapacak olan yetkiye sahip olmayanlar karanlık güçleri kontrol edemezler ve bu karanlık güçlerin kendilerine zarar vermelerini engelleyemezler. Ayrıca büyünün hedef kişiye değil başka kişilere yönelmesinin önüne geçemezler. Medyum Şiha hoca en tehlikeli kara büyüleri yapabildiği gibi kontrolden çıkan büyüleri de bozabildiğini ve o büyüdeki güçlerini de yönetebildiğini söylemektedir.

Ölüm Büyüsü Çeşitleri

Karanlık büyülerin en tehlikeli olanları elbetteki ölüm büyüleridir. Bu ölüm büyüleri medyum Şiha hocanın kontrolü altında yapılabilen, başka hocaların vakıf olamadıkları büyülerdir. Ayrıca kara büyülerin en tehlikelisi olan ölüm büyüleri aynı zamanda da bozulması en zor büyülerdir. Bu yüzden büyüyü talep eden kişi büyü yapılmadan önce iki defa düşünmelidir. Ayrıca en tehlikeli kara büyüler arasında yer ala ölüm büyüleri kimi zaman uzun bir süre zarfında sonuçlarını vermektedir kimi zaman ise kısa sürede sonuca götürmektedir. Bu yüzden kişi öldükten sonra büyünün bozulmasını talep etmek artık çok geç olduğunu göstermektedir.

Kara Büyüler ve Medyumlar

Medyum Şiha hoca kara büyüler arasında yer alan ölüm büyülerini papaz büyüsü, vodoo büyüsü, ölü toprağı büyü olarak adlandırmaktadır. Ancak bu büyüler dışında da mezar büyüsü gibi büyülerinde de ölüm büyüsü olarak bilindiğini söylemektedir. Bu büyüler talebe göre kimi zaman hedef kişide ölümcül bir hastalık olarak görülebilir. Kimi zaman ise akıl sağlığı ve ruh sağlığı yoksunluğu olarak görülür. Üstelik bu büyünün en etkili yanı yapılan tedavi her ne olursa olsun büyü tesiri altında olan kişinin tedaviye cevap vermemesidir. Kişi tedavisi olmayan bir depresyona girdiğinde bir süre sonra intihara sürüklenir ve ölür. Aynı şekilde tedaviye cevap vermeyen bir bedensel hastalık bir süre sonra bedenin bu hastalığa daha fazla dayanamamasına neden olur ve kişi vefat eder. Böylece büyüyü talep eden kişi elini kana bulamadan intikamını almış olur.

Mum ile Yapılan Kara Büyüler

Mum ile yapılan kara büyüler kişilerin niyet ettikleri nokta da etki gösterir ve niyte göre hedef kişinin erimesine neden olur. Örneğin bir kişi hedef kişinin beden sağlığının yok olmasını istiyor ise mum büyüsü ile kişi günden güne erir ve sonunda ölür Aynı şekilde kişi bu büyü ile kişinin fakirleşmesi istiyor ise hedef kişinin serveti günden güne erir ve nihayetinde fakirleşir. Medyum Şiha hoca bu büyüyü talep eden kişilerin asıl amaçlarının sonuç değil süreç olduğunu belirtmektedir. Hedef kişinin birden ölmesini değil acı içinde ölmesini isteyenler için hedef kişinin birden değil her seferinde yeniden kanatarak fakirleşmesini isteyenlerin talep ettiği bir büyü olduğunu belirttir.
Medyum Şiha mum büyüsü istenildiği takdirde bozulabilir demektedir. Ancak bu büyü uzun süre yapılmış ise hedef kişi üzerinde bıraktığı izler büyü ortadan kalksa bile musibetin devam etmesine neden olacaktır. Bu yüzden yaptırdığı büyüden pişman olanlar hedef kişinin bir an evvel toparlaşması için iyileştirme büyülerini de beraberinde yaptırmalıdırlar. Aksi takdirde mum büyüsü ortadan kalksa bile hedef kişinin kendisini toparlaması imkansız denecek derecede zordur. Medyum Saliha hoca bu yüzden kendisinin yaptığı büyüleri başka hiç bir hocanın çözemediği çözseler bile etkilerini ortadan kaldıramadıklarını belirtmektedir.

Kara Büyü Etkileri

Kara büyü oldukça etkili olan negatif bir büyüdür. Kara büyü dört büyük kitapta yer alan bir büyü değildir. Bu büyü kadim uygarlıklardan gelen şamanizm ve cadılık dönemlerine ait bir büyüdür. Kara büyü çalışmasının bu kadar ilkel bir büyü olması insanoğlunun özünü keşfetmesine neden olmuştur. Bu yüzden kara büyü hangi dnemde yapılırsa yapılsın muhakkak tutar ve kişinin hayatının mahvolmasına neden olur.

Kara Büyü ile Neler Yapılabilir?

Kara büyü negatif enerjinin,şeytani güçlerin ve kötü cinlerin içinde olduğu bir büyüdür. Bu yüzden kara büyü ile hayırlı işler yapılmaz. Birisinden intikam almak isteyenler, hedef kişinin hayatını mahvetmek isteyenler kara büyü ile istediğini elde eder. Kara büyü ile hedef kişi amansız bir hastalıktan ölebilir ya da ömür boyu acısını çekmek zorunda olduğu bir hastalığa yakalanabilir. Aynı şekilde bu büyü hedef kişinin sevdiklerine de yapılabilir. Kara büyü ile açlık ve sefaletin en kötü halide hedef kişi ve ailesine yaşatılabilir.

Kara Büyüyü Kimler Yapabilir?

Kara büyü medyumluk makamı yüksek kişilerin yapabileceği büyüdür. Kara büyü yapabilecek olan kişinin muhakkak hüddamlık makamı yüksek olmalıdır. Ayrıca kara büyüyü yapacak olan kişinin enerji seviyesi yüksek olmalıdır. Sahip olduğu bu yüksek enerjiyi de kontrol edebilme gücü yüksek olmalıdır. Kara büyü şeytani güçleri ve cinleri kontrol etmeyi gerektirir. Eğer büyüyü yapacak olan kişi gereken makamda değilse şeytani güçler ve cinler hem büyüyü yapan kişiye hem de büyüyü talep eden kişiye musallat olur.
Kara büyü yapacak olan medyum aynı zamanda bu büyüyü bozabilecek bir yeteneğe de sahiptir Kısacası kara büyüyü yaptığı halde kara büyüyü bozamadığını söyleyen kişiler doğru bir beyan vermiyordur. Kara büyü yapan medyumlar kendi büyülerini kendileri bozabilirler. Ayrıca başka medyumların kara büyülerini bozmak için yine o medyumla aynı makamda olması gerekir. Kendi makamı düşük olan birisi kendisinde üstün makama sahip bir medyumun  büyüsünü bozamaz. Ancak üstün olan medyum alt kademede olan medyumun kara büyü çalışmasını rahatlıkla bozar ve büyüyü kimin talep ettiğini danışanına söyleyebilir.

Kara Büyü Çeşitleri

Bazı büyüler aşk gibi masum konular için yapılırken bazı büyüler oldukça tehlikelidir. Bu büyüler büyüye maruz kalan kişilerin delirmesine hatta ölmesine kadar gidebilir. Bu bahsettiğimiz büyülere kara büyü diyoruz. İnsanlar bu büyüleri yaptırırken çok dikkatli olmalı bu büyüleri tercih etmemeye çalışmalıdır. Çünkü bu büyüyü yaptıracağınız kişiler büyük sıkıntılar yaşayarak sıkıntılı süreçlere girecektir. Kara büyü çeşitleri incelemek gerekirse cin büyüsü bunlardan bir tanesi ve belki de en tehlikelisidir.
Domuz yağı büyüsü, tırnak büyüsü gibi çeşitleri vardır. Bu büyülere maruz kalan kişiler hayatlarında hiç yapmayacağı şeyleri ellerinde olmadan yapabilirler. Ayrıca bu kişiler oldukça sabırsız olurlar ve çevrelerine karşı da agresif bir yapıda olurlar. Bu büyülere maruz kalan insanlar için uyku uyumak zevk yerine işkencedir. Bu kişiler uykularında kabus gördükleri gibi uykularından da yorgun uyanırlar. Ayrıca iştahları da kesilerek yemek yemekten soğurlar ve hayatlarının aşkı diye nitelendirdikleri kişilerden bile nefret etmeye başlarlar. Sizler de kendinize kara büyü yapıldığını hissederseniz bunu ciddiye alarak bir uzman yardımı almalısınız.
 


Kara Büyü Nedir?
Kara büyü bir insanın malına, psikolojik durumuna ve hatta canına kadar zarar verebilecek oldukça tehlikeli bir büyüdür.
Kara Büyü Niçin Yapılır?
Kara büyü kötülük yapmak için yapılan bir büyü çeşididir. Kara büyü insanın sağlığına, malına, ruhsal durumuna, evine zarar vermek için yapılır. Yani birisi karşı tarafa hangi açıdan zarar vermek istiyorsa kara büyüyü o şekilde yapar veya yaptırır. Kara büyü dinimizce haramdır. Kara büyü yaptırmak çok büyük bir günahtır.
Kara büyüye yapılan kişi üzerinde çok olumsuz etkiler görülmektedir. İnsanların ölümüne bile yol açabilen kara büyü çeşitleri bulunmaktadır. Kara büyü uzak durulması gereken bir büyüdür. Kara büyü sadece büyü yapılan kişiyi kişiyi değil, yapanı ve yaptıranı da etkileyebilecek olumsuz bir güce sahiptir.
Kuranı kerimde kötü amaçla büyü yapanlara karşı Rabbimize sığınmamız gerektiği söylenmektedir.
De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”
Bazı Kara Büyü Çeşitleri:
  • Karşı tarafın işlerini bozmak için yapılan büyüler
  • Uyku bağlaması için yapılan büyüler.
  • Erkeklik bağlamak için yapılan büyüler.
  • Kısmet kapatmak için yapılan büyüler.
  • Karı koca arasını açmak yapılan büyüler.
  • Aile huzurunu kaçırmak için yapılan büyüler.
Kara Büyü Nasıl Bozulur?
Kara büyüyü bozmanın en etkili yolu Büyü Bozma Muskasıdır. Büyü bozma muskası hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. 








 


A. Cin ve Şeytanların Çeşitleri
Cinlerin Çeşitleri ve Cin Kabileleri, Cin, gözle görülmeyen, bir şeyi örtmek anlamına gelir. Cinlerin atalarına “cânn” adı verilir.
Cin adı verilen lâtif yaratıklar, insanlarla birlikte yeryüzünde hayatlarını sürdürürler. Gruplar halinde yaşarlar, kabileleri vardır. Yaratılışları insanların yaratılışlarından daha öncedir. İnsanlar topraktan yaratıldıkları gibi, onlar da ateşten yaratılmışlardır.

Gûl, ifrit gibi çeşitli türlerden oluştuğu kabul edilen cinler, eski Araplarda bazen “hîn” kelimesiyle ifade edilmiştir. Farsçada cin kelimesi karşılığında “peri” ve “dîv” kelimeleri kullanılır.
Cinlerin insanlarla birlikte olanlarına “Mir” denir. “Hubs” cinlerin erkekleri, “habais” ise dişileridir.

Cahiliye Arapları cinlere yükledikleri değişik fonksiyonlara göre onları farklı isimlerle isimlendirmiştir. Örneğin insanlarla birlikte oturduğuna inanılan kesimine âmir, çocuklara musallat olanlarına “ervâh”, bunların çirkeflik yapanlarına “şeytan”, şeytanlık konusunda daha ileri gidenlerine “mârid”, eğer bu daha ileri gitme güç ve kuvvet kullanımı istikametinde ise “ifrît”, bütün bu şeytani kirlerden arınmış bir cin olursa “melek” adını almaktadır.

Afarid
Şeytanın diğer cinlerden olan soyudur. “Afarid”, çoğul halidir. Türkçesi “ifritler” olarak bilinir, fiziki olarak ve metafizik olarak güçlüdürler. Davet edilmeleri genelde ölümle bitmese de siz onu köle edeceğim derken o sizi köle edinebilir.

Amir:
Amir, tenha ve doğal yerlerde yani dağ, ormanlık ve göllerde değil de tamamen insanların yaşadığı yerlerde bulunan cinlere denir. Bu cinler, genellikle süflî cinlerdir. Yani İslam akaidi dışında yaşayan varlıklardır ve aşırı dini taassup yüzünden de özellikle Müslüman insanlara musallat olmaktadırlar.

Ammar:
Bu tür cinler genelde evlerde yaşarlar. Bu tür cinnler, bir ev de hemen hemen evde yaşayan ailenin evde ki içki ile birlikte yenen yemekler de ve Allâh’ın adının anılmadığı yemeklerde ailenin yemeklerine katılır, nadiren evin niteliğine bağlı olarak hareket ederler.
Genelde insanlara yakın yaşarlar ne etliye ne sütlüye karışırlar fakat yine doğaları gereği insanı pek sevmezler, onları rahatsız etmedikçe ya da zarar vermedikçe pek varlıklarını belli etmezler. Davetlere icabet etseler de çok yalan söylediklerinden davet edenin başına ilerde illaki bir iş gelir.
Bunların çoğu İnsanların meşruiyetine girmeyerek kendi hallerinde Allâh’ın adının anılmadığı yemek ve işlemlerde insanlara katılırlar, bazıları çocuklarla oynarlar, bazıları da ev halkından rahatsız olmaları sebebiyle geceleri gürültüler, takırtılar, hışırtılar yaparak ev halkını rahatsız edip kendilerine konak etmeye çalışırlar. Bunlara bazı insanlar gürültücü ruhlar diyerek zamanında ve günümüzde poltergeist adı altında ölmüşlerin ruhlarının orada hala yaşadığını düşünmüşlerdir.

Betr:
İnsanları bağırmaya çağırmaya ve asabileştirmeye uğraşan bu şeytanın emeli de çok büyüktür. Asabileşen insan bir nebze şirazeden çıkmıştır, gözü hiç bir şey görmez ağzından çıkana kontrol sahibi olamaz. Konuşulan şeyler kalp kırma ile sonuçlanacak ki insanların arası kötü olsun bundan iblis zevk duysun isteğine kavuşsun.

Dasim:
Dasim; yemek şeytanı insanın yediğinde, içtiğinde bulunur. Besmelesiz yenenlerden çalar ve yenenlere istifra ederek kirletir.bu şeytanın amacı faydalandığımız yiyeceklerden çalarak ziyana uğratmak ziyanda olan insanı psikolojik açıdan yıkmak. Maddiyatı olmayanın maneviyatı olmaz düşüncesine düşürüp itaat ve taattan alıkoyarak Rabbime ters düşürücü hallere sokmak.

Demon:
Aslen İngilizce şeytanlar anlamına gelse de bu ırka ait belirli bir isim yoktur. Bunun en büyük sebebi demonlar insanlara kendilerini tanrı olarak göstermeleridir, spritualist satanizm vb. Dinler de hala daha bu inanış hakimdir. Demon, davetlere kolay gelir ve kibardır ama isteklerine karşı çıkarsanız size cephe alabilir. En büyük kozu ikna gücüdür, isterse size görüntüler ve seslerle kandırabilir. Asla hadim olmazlar.

El Ebyaz:
Peygamberlere ve velilere musallat olanlardır. Peygamberlere hiç bir şey yapamazlar Allah indinde korunmuşlardır. Resulullah efendimizin kıbali bile yasaklanmıştır, onun suretinde gözükemezler. Fakat alimlerin meclisinde bulunarak nifak yapmaya ve akıllarını karıştırmaya çok çalışmışlardır. Çoğu zamanda muzaffer olup alim meclislerini dağıtmışlardır. Her konuda muvaffak olmaya güçleri yeter.

Ervah:
Ana rahminden itibaren cenine ve doğduğundan itibaren çocukluk sürecini geçirenlere musallat olan, onları ruhsal ve bedensel yönden menfi yönde etkilemeye çalışan cinlerdendir.
Sebepsiz yere çocuğu olmayan (doktorlar tarafından çocuklarının olmaması için hiçbir tıbbi sebebin bulunamadığı açıklanan) hanımlara musallat olan cinler, bu türdendir. Ana rahmine girip cenini boğarlar ya da daha ileriki yıllarda çocuğun düşmesine sebep olurlar. Eğer fizyolojik bir sebep yoksa, bu olaydan kurtulmak Allah’ın izni ile çok kolaydır.

Gûl:
Ortadoğuda ortak bir motiftir. Vahşi, acımasız ruhları ve onların kötülüklerini anlatır. Genelde bir bölge içinde göçebe yaşarlar, geçtikleri her bölgede tuhaf işler zuhur eder (filan bölgeye taş yağdı, şu bölgede uluma sesleri var vs.) Genelde korkunç görünürler ama bir bölgede ikamet ederlerse o bölgeye tuhaf bir bereket gelir ama gittiklerinde adeta her şeyi kuruturlar. Genellikle “gulyabani” diyerek efsanelerde anlatılan cadılar şeklinde görünen cinlerdendir. Korkunç görüntülere girerek insanları korkutur ve istediklerini almaya çalışırlar, bazen devasa görünürler.

Hanzep/Hanzap:
Hanzep; namazda ve bütün yapılan ibadetlerde vesveseyi veren, yapılmasına bir türlü engel olmaya çalışan şeytandır. Görevi çok büyüktür aldığı işlerde genelde muvaffak olur.yapılacak bütün hayır işlerde insanın içine vesvese vererek engeller insanın günaha girmesinden çok zevk duyar. Dikkat etmemiz lazımdır içimizden gelen her kötü his ve vesveseler bundandır, tek amacı insanı ibadetinden uzaklaştırıp Allahın yanında kulu lekeli ve kötü göstermektir. Yapılan ibadetlerde oldu mu olmadı mı diye vesveseyi dahi verip insanı kuşkuya düşürür.

İfrit:
Cinlerin en güçlülerinden olan soyut varlıklardır.
İfrit; insanın bedenine girenlerdir ve savaş başlatıp istila edenlerdendir, genelde girdiği bedenin sahibini delirtir ve cürüm hale düşürür. En büyük ameli cinselliktir ele geçirdiği beden ile ilişkiye girer veledi zina türemesini sağlar. Besmelesiz yatan insanın eşi ile paylaşımda bulunur ve yuvasını bozar elde eder.
İfritler, tehlike sınıfında en üst düzeyde olan cinlerdir. Zarar verme yönünden ölümcül sonuçlar doğurur. Kişiye hastalık verebilir, gerekirse öldürebilirler. Ancak bu durum onlar için yasaklanmıştır.(Bu yasağa uymayan kabilelerde mevcuttur)
İfritlerin, alim kişilere olan haseti bilindiğinden, eski dönem alimlerin ifritlerden korunmak için çeşitli dua ve sembolleri üzerlerinde taşıdığı bilinir. İfritler, ormanın çok sık iç kesimlerinde ve derinliklerinde yaşarlar. Yaşadıkları bölgede vahşi hayvanların ve kuşların barınamadığı söylenir. Asla kendi bölgelerinden insanların yaşadıkları kalabalık yerlere gelmezler. İnsanların kılığına girmezler ve yakın tarihte bir musallat olayları da olmamıştır.

Lietli:
Lietli cinleri adını dişi cinden almışlardır. Bu dişi lietli cin son derece akıllı ve olağan üstü vesvese verir. Lietli türleri genelde vadilerde ve yüksek yerlerde yaşar. İnsanlara olan musallatları güzel bir insan gibi görünüp kandırmaktan ibarettir. Aşırı derecede uyuşukluk ve kendini bilmezlik bir hantallık yaratır. Kişi o geldiğinde dış dünyadan kopar gibi davranır. Onlar şeytandan olmasalar da onun kadar yeteneklidir bu konuda.

Marid:
Maridler cinlerin genelde soylu kısımlarındandır, en tehlikeli cin kısımlarındandır, ne şeytanla ne Allah’la işleri vardır, ateistik bir halde yaşarlar. İnsanlarla iletişime geçmeyi sevmedikleri gibi davet edilirlerse ölümle sonuçlanma ihtimali çok fazladır.
Tehlike sınıfında üst düzeyde olan bu cinler, asla ritüellere gelmezler. Ancak çok ilmi konuda üst düzeyde olan, ilim ve irfan sahibi kişilere görünür, konuşurlar. Ormanda genelde bataklık kenarlarında yaşarlar.. Vahşi hayvanların ve insanların kılığına girebilirler. Asla kendi bölgelerinden insanların yaşadıkları kalabalık yerlere gelmezler. Zarar verme yetkileri yasaklanmıştır.
Marid, kontrol edicidir bütün şeytanları yönlendirir çok haşmetli ve tehlikelidir. Hücuma geçtiği insanlarda nefsi ele geçirmeye çalışır. Çoğu zaman hep galip gelerek insanları Allah’ın huzurunda büyük günahlara sevk ve müptela eder. Bütün şeytanlar Allah’ın huzurundan kovalandıkları için insanoğlunun düşmanıdır.

Metun/Mesit:
İnsanların duydukları ile uğraşır. Hak yolunda duyulan faydalı işleri ters yöne ya da unutturmaya çalışır.unutulan ya da yanlış anlaşılan bilgiler insanı uçuruma sokunca çok memnun olur. Yapılan işlerde duyum çok önemlidir yanlışa düşen insan Allahın huzurunda kötü hallere bürünür. Şeytanda amacına ulaşır. Ziyanda olan insandır.

Musabbar:
Bu cin türü genelde mağaralarda yaşarlar. Sarp ve kayalık bölgeleri tercih ederler. Boyları ortalama 90 santimdir. Şeytanilerden olmasa da insanları sevmeyen bir cin türü olduğunu söyleyebilirim. Bu yüzden de insanların çok nadir gittiği uzak dağlık alanlarda yaşarlar. Toprakta ki mineraller ve yosunlarla beslenirler. Kapıp kaçmak üzerine uzmandırlar. Hızlı ve toplu şekilde hareket ederler. Bir başka türle dalaşa girecekse asla bunu yanlız yapmazlar. Teke tek kavramı yoktur onlarda. Topluca saldırırlar. Aile bağları çok güçlüdür ve asla dağılmazlar.

Müsfer:
Çogul adı müsferiş olan bu cin türü genel olarak tarlalar gibi kırsal ve incir ağaçlarında yaşarlar. Boyları 140 cm olan müsferler genelde iyi karakterlidir. Çok hızlı şekil değiştirebilir ve uzun süre o büründüğü şekilde kalabilirler. İnsanların en fazla seslerini duyabildiği bu cinler hayvan ve insan sesini kullanarak bu boyutta seslerini duyurabilirler. Öyleki bir gece kapınızın önünde ya da çevrenizde konuşan insanlar duyabilir ya da hayvan seslerini sezebilirsiniz. Baktığınızda göremediğiniz o noktada halen seslerini duymanız mümkün. İnsanlardan rahatsızlık duymazlar ve olağan üstü bir durum yoksa zararda vermezler. İncir ağaçlarına yaklaştığınızda destur çekmeniz daha hayırlı olur. Müsferler hünanist cin türlerindendir.

Şeytan
Şeytan aslen tek bir cindir, bazıları onu kabile sansa da o asla bir kabile değildir, bir önceki konuyu hatırlarsanız, Haris ismiyle başlayan yolculuğu hangi isimle bitmişti. Şu nokta’da önemlidir ki cinler nasıl bizlere isterse görünür istemezse görünmez, şeytanda aynı şekilde hem insan hemde cinlere isterse görünür isterse görünmez.

Velhan:
Velhan; suyu, ateşi, yağı, bezi, ipliği vs gibi çok kullanılan günlük yaşantımızın parçası olmuş madde ve nesneleri çok kullandırır. Müsriflikle hem insanın maddiyatını hem de manevi yönden ziyanını sağlayarak zarar verdirir.tasarruf bilmeyen insana bol malzeme kullandıracak ki her yönden zarar gördürebilsin dikkatli olmamız lazımdır. Allah bize bolca yiyip içmemizi fakat asla müsriflik etmememizi öğütler.

Vesnan:
Vesnan; uyku şeytanıdır. İnsanlar uykuya dalınca hemen esareti altına alarak bütün kötülüklere vakıf kılar. Rüyasını karıştırır kötü hallerle intiza ettirerek kulun aklını karıştırmaya çabalarlar. Çoğu insan görmüş olduğu kötü rüyalar sonucunda çok kez hataya düşmüşlerdir. Okuyup kendimizi koruma altına almadan uyku haline geçersek şeytanın oyuncağı oluruz.

Zellenbur:
Zellenbur; esnafa ve ticaretle uğraşanlarla hep haşır neşir olur, bozuk mal ve kötü ticaret yaptırmaya çalışır. Nedeni ticaretle uğraşana hile yaptıracak ki her şeyle insanı ziyana sokabilsin. Kul hakkı ile rabbimizin huzurunda kurtuluşa kavuşamayalım düşüncesindedir.

B. Cin Kabileleri
Cuhenna:
Cuhenna Kabilesi Cinleri en kinci ve gaddar olan Cin kabilesidir. Bu kabile insanları hiç sevmez. Kötü insanlarla iletişim kurup o insanlara büyü için yardım ederler. Tüm insanlığın korktuğu ve cinlerinde kendi aralarında dışladıkları bir kabiledir. Diğer cinler gibi sabırlı değillerdir. Anlaşma yaptığınızda onun dediğini yapmazsanız, ailenize musallat olur.

Kulyas:
Kulyas cinleri, cinler arasında, İslamiyet’ten önce Arap Yarımadası’nın en kalabalık ve aynı zamanda en tehlikeli cin kavmiydiler.
Namı diğer Kilyas cinleri, Marid ırkına mensup olup adeta cinler aleminin polis ve jandarmasıdırlar. İnsanlara aşık olan tek kabiledirler

Nusaybin:
Resulullah’tan Kuran’ı dinleyerek Müslüman olan ilk gruptur. Marid ırkına mensup olmasalar da aşırı güçlüdürler.

Zuzula:
Marid ırkına mensup olan şeytanın fikirlerini benimsemiş fakat ona tabi olmamış bir kabiledir. Genellikle insanlara karşı en insafsız olmalarıyla bilinirler. Çoğu yerde bu kabilenin adı geçmez bile. Hatta bazı yerlerde simge ve işaretlerle gösterilir. Bu sebeple 66 rakamı, bazı kültürlerde lanetlenmiştir. 666 rakamı şeytanı simgelerken 66 da bu kabileyi simgeler. Şeytandan sonra en tehlikeli varlık olarak gösterilmektedir.

Definelerin yerlerini bulurlar. Ülkemizin birçok yerinde çok eskilerden beri saklanan altınların bu kabile tarafından gömüldüğü ve bunların çıkarabileceği de söyleniyor.


İletişim : hz.siha@protonmail.com 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cin Padişahları